Multi 6 Usb-Oplader Deltaco, 4X Usb-A, 1X Usb-A 18W, 1X Usb-C Pd 30W / Usbc-Mo100 / 1902112

225 kr.

Oplad hele dit elektroniske udstyr samtidig med Multi 6 USB-Opladeren fra Deltaco. Med 6 porte inklusive USB-A og USB-C, har du al den hurtige strøm, du har brug for.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900216824805 Kategori:

Den multi 6 USB-oplader fra Deltaco er en sand gamechanger, når det kommer til at oplade dine enheder på en effektiv og smart måde. Med 4 USB-A porte, 1 USB-A 18W port og 1 USB-C PD 30W port har denne oplader alt, hvad du behøver for at holde dine gadgets kører glat og hurtigt. Lad aldrig mere dine enheder løbe tør for strøm med denne alsidige og pålidelige oplader.

Med sin hurtige opladningsteknologi er denne oplader i stand til at levere strøm til dine enheder på en effektiv måde, så du kan spare tid og få mest muligt ud af din dag. Uanset om du skal oplade din smartphone, tablet, bærbar computer eller andre USB-drevne enheder, har denne oplader dig dækket.

Den kompakte og stilfulde design gør det nemt at have denne oplader med dig på farten, uanset om du er på kontoret, i bilen eller hjemme. Oplev en helt ny måde at oplade dine enheder på med den multi 6 USB-oplader fra Deltaco.

Spar både tid og plads med denne enestående oplader, der kombinerer alle de funktioner, du har brug for, i ét praktisk og stilfuldt produkt. Oplad dine enheder på en sikker og pålidelig måde med denne innovative oplader, der er designet til at gå hånd i hånd med din travle livsstil.

Investér i kvalitet og bekvemmelighed med den multi 6 USB-oplader fra Deltaco. Gør opladningen af dine enheder til en lethed og slip af med besværet ved at jonglere mellem flere opladere. Lad denne oplader være din trofaste følgesvend i en verden, hvor strøm er afgørende. Når det kommer til at holde dine enheder fuldt opladet og klar til brug, er denne oplader det ultimative valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Multi 6 Usb-Oplader Deltaco, 4X Usb-A, 1X Usb-A 18W, 1X Usb-C Pd 30W / Usbc-Mo100 / 1902112”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.