Hama – Strømforsyning – Mini-Oplader, Qualcomm – 25 Watt – 3 A – Pd, Qc 2.0, Qc 3.0 (24 Pin Usb-C) – Sort (00086425)

326 kr.

Oplev lynhurtig opladning med Hama Mini-Oplader. Qualcomm-teknologi og 25 watt output sikrer dig effektiv opladning overalt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900370884548 Kategori:

Denne Hama mini-oplader er den perfekte følgesvend til dig, der altid er på farten og har brug for strøm til dine enheder. Med en Qualcomm 25 Watt opladningskapacitet og understøttelse af PD, QC 2.0 og QC 3.0, kan du oplade dine enheder hurtigt og effektivt. Den smarte 24 Pin USB-C-forbindelse giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder på en praktisk måde.

Med denne mini-oplader behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør for strøm igen. Du kan nemt have den med dig i tasken, lommen eller bilen, så du altid er forberedt på enhver situation. Den elegante sorte farve giver den et stilfuldt udseende, der matcher enhver stil.

Med en outputstrøm på 3A kan du være sikker på, at dine enheder oplades hurtigt og sikkert. Beskyttelse mod overophedning, overstrøm og kortslutning sikrer, at dine enheder er i gode hænder, mens de oplades. Du kan roligt lade dine enheder oplade ubesværet, mens du slapper af eller arbejder.

Invester i denne Hama mini-oplader i dag, og oplev friheden ved altid at have strøm til dine enheder. Tag styring over din hverdag og lad aldrig manglen på strøm komme i vejen for dine aktiviteter. Med denne pålidelige oplader er du altid dækket ind, uanset hvor livet fører dig hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama – Strømforsyning – Mini-Oplader, Qualcomm – 25 Watt – 3 A – Pd, Qc 2.0, Qc 3.0 (24 Pin Usb-C) – Sort (00086425)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.