Hama-Oplader Med Usb-C-Stik, 12 W, 1,0 M, Sort (00201618)

275 kr.

Oplev hurtig og effektiv opladning med Hama USB-C opladeren. Perfekt til alle dine enheder. Køb nu og lad op med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900656947396 Kategori:

Denne Hama USB-C oplader er en innovativ og pålidelig løsning til dine opladningsbehov. Med en effekt på 12 watt kan du være sikker på hurtig opladning af dine enheder, uanset om det er din smartphone, tablet eller andre USB-C-kompatible enheder. Den 1 meter lange kabel giver dig frihed til at bevæge dig rundt, mens du oplader dine enheder uden at skulle være begrænset af stikkontakternes placering.

Denne oplader er ikke bare en praktisk løsning, den er også designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Den elegante sorte farve passer perfekt ind i enhver moderne indretning og giver et stilfuldt touch til din opladningsstation. Den kompakte størrelse gør det nemt at transportere opladeren med dig, uanset hvor du går, så du altid kan være sikker på at have strøm til dine enheder, når det er nødvendigt.

Med Hama USB-C opladeren kan du oplade dine enheder sikkert og effektivt. Den er designet med indbygget beskyttelse mod overophedning, overstrøm og kortslutning, så du kan lade dine enheder med ro i sindet, velvidende at de er godt beskyttet. Du behøver ikke bekymre dig om at skade dine enheder ved overopladning, da opladeren automatisk stopper, når enheden er fuldt opladet.

Investér i denne Hama USB-C oplader og oplev bekvemmeligheden ved at have en pålidelig opladningsløsning til dine enheder. Med sin kraftfulde ydeevne, stilfulde design og avancerede sikkerhedsfunktioner er denne oplader det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste til dine enheder. Oplad dine enheder hurtigt, sikkert og stilfuldt med denne Hama USB-C oplader og vær altid klar til at holde dig forbundet med verden omkring dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama-Oplader Med Usb-C-Stik, 12 W, 1,0 M, Sort (00201618)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.