Hama Hurtigoplader, Usb-C, Pd/Qualcomm®, Super Mini Oplader, 20 W, Sort (00201984)

275 kr.

Oplev lynhurtig opladning på farten med Hama Hurtigopladeren. Med op til 20 W output, USB-C og PD/Qualcomm®-teknologi, er dette den perfekte oplader til din mobile livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900410088608 Kategori:

Opgrader din opladeoplevelse med Hama Hurtigopladeren. Med denne avancerede USB-C oplader kan du nu oplade dine enheder hurtigere og mere effektivt end nogensinde før. Uanset om du er på farten, derhjemme eller på kontoret, vil denne super mini oplader blive din trofaste følgesvend.

Med en imponerende effekt på 20 W kan du være sikker på hurtig opladning, så du kan vende tilbage til dine aktiviteter uden besvær. Denne oplader understøtter både Power Delivery (PD) og Qualcomm® Quick Charge-teknologier, hvilket giver dig den fleksibilitet, du har brug for, uanset hvilken enhed du har. Så uanset om du har en smartphone, tablet eller anden USB-C-kompatibel enhed, er denne oplader den perfekte løsning.

Den super mini størrelse gør denne oplader let at transportere og praktisk at have med dig overalt. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for strøm, da denne oplader lynhurtigt kan genoplive dine enheder. Den sorte farve tilføjer et elegant touch til designet, der passer perfekt til enhver stil.

Med Hama Hurtigopladeren kan du nyde en problemfri opladningsoplevelse hver gang. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og effektiv oplader, der kan følge dig overalt, er denne USB-C oplader det ideelle valg. Lad ikke dit liv blive bremset af langsom opladning – oplev den hurtige og pålidelige opladning med Hama Hurtigopladeren i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama Hurtigoplader, Usb-C, Pd/Qualcomm®, Super Mini Oplader, 20 W, Sort (00201984)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.