BASEUS™ | USB-A Til USB-C – Oplade Kabel – 100W – 2M – Sort

199 kr.

Oplad dine enheder på rekordtid med BASEUS™ USB-C opladekabel. 100W hurtigopladning og ekstra lang længde for ultimativ bekvemmelighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737300214208838 Kategori:

Oplev en verden af bekvemmelighed og effektivitet med BASEUS™ USB-A til USB-C Opladekabel. Dette kabel er ikke bare et almindeligt opladekabel – det er din nøgle til en problemfri opladningsoplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Med en imponerende længde på 2 meter giver dette kabel dig friheden til at bevæge dig frit, mens din enhed oplades hurtigt og sikkert. Aldrig mere behov for at sidde tæt på en stikkontakt eller kæmpe med et for kort kabel – BASEUS™ USB-A til USB-C Opladekabel giver dig plads til at være fleksibel og komfortabel.

Dette kabel understøtter Super Charge med en imponerende hastighed på op til 100W, hvilket betyder, at dine enheder vil blive opladet lynhurtigt. Du vil ikke længere skulle vente i timevis på, at din telefon, tablet eller bærbare enhed oplades – med BASEUS™ USB-A til USB-C Opladekabel bliver opladningen hurtig og effektiv.

Med en transmissionshastighed på 480 Mbps kan du også overføre data lynhurtigt og nemt mellem dine enheder. Uanset om du har brug for at overføre store filer eller synkronisere dine enheder, vil dette kabel sikre en problemfri og pålidelig dataoverførsel.

BASEUS™ USB-A til USB-C Opladekabel er designet til at være holdbart og pålideligt. Det er testet til at kunne klare over 10000 bøjninger, hvilket betyder, at det vil holde i lang tid, selv ved daglig brug. Du kan være sikker på, at dette kabel er bygget til at modstå slid og strabadser og fortsætte med at yde optimalt.

Med sin selvregulerende funktion og elegante mørkegrå farve er dette kabel ikke kun en pålidelig opladningsløsning, men også en stilfuld tilføjelse til dit teknologiske setup. Lad BASEUS™ USB-A til USB-C Opladekabel være din trofaste ledsager i alle dine opladningsbehov og gør din hverdag lidt mere problemfri og effektiv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BASEUS™ | USB-A Til USB-C – Oplade Kabel – 100W – 2M – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.