Creative 100W Gan Usb-Oplader 100 W Stikdåse, Indendør Udgangsstrøm Max. 3000 Ma Antal Udgange: 4 X Usb-A, Usb-C® Usb Power Delivery (Usb-Pd) , Qualc

406 kr.

Produktnavn: Nyd en effektiv opladning på farten med denne 100W GaN USB-oplader. Oplad op til fem enheder samtidig med hurtig og sikker teknologi. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901505922121 Kategori:

Den Creative 100W GaN USB-oplader er det ultimative must-have gadget til enhver, der altid er på farten og kræver hurtig, pålidelig opladning. Med en imponerende effekt på 100W og en indendørs udgangsstrøm med op til 3000 mA, er denne oplader designet til at imødekomme selv de mest krævende behov.

Med ikke mindre end 4 USB-A og USB-C®-udgange er denne oplader din hurtige løsning til at oplade adskillige enheder samtidigt. Uanset om det er din smartphone, tablet, bærbare computer eller andre elektroniske enheder, kan denne oplader klare det hele uden besvær. Den innovative USB Power Delivery (USB-PD) og Qualcomms teknologi sørger for hurtig opladning og fuld effektivitet, så du kan komme tilbage i gang på ingen tid.

Den kompakte og lette design gør det nemt at have denne oplader med dig overalt. Uanset om du er på kontoret, derhjemme eller på farten, kan den nemt opbevares i din taske eller lomme. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for strøm, da denne oplader altid er klar til at holde dine enheder kørende.

Med den Creative 100W GaN USB-oplader behøver du aldrig mere gå på kompromis med opladningshastighed og pålidelighed. Lad dig inspirere af denne dynamiske oplader, der er skabt til at gøre din hverdag nemmere og mere bekvem. Tag kontrollen over din opladningserfaring og invester i denne innovative teknologi i dag. Din teknologi fortjener det bedste, så giv den kun det bedste med Creative 100W GaN USB-opladeren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Creative 100W Gan Usb-Oplader 100 W Stikdåse, Indendør Udgangsstrøm Max. 3000 Ma Antal Udgange: 4 X Usb-A, Usb-C® Usb Power Delivery (Usb-Pd) , Qualc”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.