Oplader, Essager, Ectac-Ksb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)

206 kr.

Få lynhurtig opladning til flere enheder samtidig med Essager Ectac-Ksb01-Z GaN oplader. Op til 67W output i en stilfuld sort finish. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901539058248 Kategori:

Forestil dig at have en opladning løsning, der ikke blot opfylder, men overgår alle dine forventninger. Essagers Ectac-Ksb01-Z er ikke bare en oplader; det er en banebrydende teknologisk innovation, der vil transformere din opladeoplevelse på en måde, du aldrig havde forestillet dig.

Med en utrolig outputs på 67W og en unik Gan-chip design er denne oplader mindre og smartere end nogensinde før. Den er designet til at være din trofaste følgesvend, uanset om du er på farten, derhjemme eller på kontoret. Med to USB-C porte og en USB-A port giver Essagers Ectac-Ksb01-Z dig mulighed for at oplade op til tre enheder samtidig med en lynhurtig hastighed.

Den sorte farve på opladeren udstråler elegance og stil, og dens kompakte størrelse gør den let at tage med overalt. Med et intelligent strømstyringssystem, der beskytter dine enheder mod overopladning og overophedning, kan du være sikker på, at dine gadgets er i sikre hænder med Essagers Ectac-Ksb01-Z.

Uanset om du er en travl forretningsmand på farten, en ivrig eventyrer i naturen eller en hjemmegående multitasker, vil Essagers Ectac-Ksb01-Z følge med dig og levere pålidelig og effektiv opladning, når du har mest brug for det. Så frigør dig fra bekymringerne ved langsom opladning og invester i en oplader, der virkelig gør en forskel i din hverdag.

Tag kontrol over din opladning med Essagers Ectac-Ksb01-Z og oplev den utrolige kraft og pålidelighed, denne innovative oplader har at tilbyde. Lad dig inspirere af teknologiens magi og opdag en ny verden af hurtig, effektiv og problemfri opladning med Essagers Ectac-Ksb01-Z. Din opladeoplevelse vil aldrig være den samme igen – det er en garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oplader, Essager, Ectac-Ksb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.