Oplader, Essager, Ectac-Dyb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)

227 kr.

Oplad dine enheder lynhurtigt med Essager Ectac-Dyb01-Z opladeren. Med 2x USB-C og USB-A stik på 67W, oplad alt på én gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901539058247 Kategori:

 Der er intet mere irriterende end at have en masse forskellige opladere til alle ens enheder. Men med Essagers multifunktionelle oplader slipper du for rod og besvær. Denne oplader er designet til at opfylde alle dine behov og mere til.

Essager opladeren er ikke bare en almindelig oplader. Den er udstyret med Gan-teknologi, som giver dig hurtig opladning uden at gå på kompromis med sikkerheden. Med to USB-C-porte og en ekstra USB-A-port kan du oplade op til tre enheder på én gang, hvilket gør den ideel til både hjemmebrug og på farten.

Den slanke og elegante sorte finish på opladeren passer perfekt til enhver indretning og gør den til en stilfuld tilføjelse til dit hjem eller kontor. Essager har også tænkt på praktikalitet med en foldbar stikkontakt, som gør det nemt at opbevare opladeren, når den ikke er i brug.

Med en imponerende effekt på 67W er Essager opladeren i stand til at oplade dine enheder hurtigt og effektivt. Du behøver ikke længere bekymre dig om langsom opladning eller at løbe tør for strøm i utide.

Det er på tide at sige farvel til rod og besvær med Essagers multifunktionelle oplader. Lad den tage sig af alle dine opladningsbehov, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Essager opladeren – den eneste oplader, du nogensinde har brug for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oplader, Essager, Ectac-Dyb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.