Oplader, Essager, Ect67w-Ljb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)

217 kr.

Oplad dine enheder lynhurtigt med Essager GaN-opladeren. Smart, kompakt design og 2 USB-C og 1 USB-A porte gør den perfekt til undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901539058245 Kategori:

Glem irriterende kabler og langsom opladning – Essager Ect67w-Ljb01-Z opladeren er din nøgle til en hurtig og problemfri opladningsoplevelse. Med dens kompakte Gan-design og tre USB-porte (to USB-C og en USB-A), er denne oplader det ultimative redskab til at holde alle dine enheder fuldt opladet og klar til brug.

Med en imponerende outputkapacitet på 67W kan Essager Ect67w-Ljb01-Z opladeren nemt oplade flere enheder samtidig uden at gå på kompromis med hastigheden. Uanset om det er din smartphone, tablet, bærbar computer eller andre elektroniske enheder, vil denne oplader sørge for at de er klar til brug på ingen tid.

Den elegante sorte finish på Essager Ect67w-Ljb01-Z opladeren giver den et stilfuldt udseende, der passer perfekt til enhver indretning eller stil. Den holdbare konstruktion og høje kvalitetsmaterialer sikrer, at denne oplader vil være en pålidelig følgesvend i mange år fremover.

Med Essager Ect67w-Ljb01-Z opladeren er du altid forberedt, uanset hvor du er. Tag den med dig på rejser, på kontoret eller brug den derhjemme – dens kompakte størrelse sikrer, at den altid er nem at have med sig.

Så skynd dig og opgrader din opladningsoplevelse med Essager Ect67w-Ljb01-Z opladeren i dag. Glem besværet med langsom opladning og lad denne kraftfulde oplader tage din opladningsrutine til det næste niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oplader, Essager, Ect67w-Ljb01-Z, Gan, 2Xusb-C, Usb-A, 67W (Sort)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.