Ugreen Oplader Ugreen Nexode Robot Gan 2Xusb-A, Usb-C 65W Lilla

324 kr.

Oplev effektiv opladning med Ugreen Nexode Robot Gan oplader. Op til 65W, 2xUSB-A og USB-C i stilfuldt lilla design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901383739682 Kategori:

Med Nexode Robot Gan 2Xusb-A opladeren fra Ugreen kan du sikre dig en lynhurtig og pålidelig opladning af dine enheder. Denne oplader er designet med nyeste teknologi og en smart lilla farve, der skiller sig ud fra mængden.

Med en indgangseffekt på imponerende 65W kan denne oplader håndtere både smartphones, tablets, laptops og andre USB-C-kompatible enheder. Med to USB-A porte og en USB-C port kan du oplade flere enheder på én gang uden at gå på kompromis med hastigheden eller effektiviteten.

Den smarte Gan (Gallium Nitride) teknologi sikrer en effektiv opladning, der er op til 50% hurtigere end traditionelle opladere. Dette betyder, at du kan bruge mindre tid på at vente på, at dine enheder er fuldt opladet, og mere tid på at være produktiv og nyde din enhed.

Nexode Robot Gan 2Xusb-A opladeren er kompakt og let at have med på farten, hvilket gør den ideel til at have med på rejser, arbejde eller derhjemme. Den smarte lilla farve giver den et stilfuldt og unikt udseende, der skiller sig ud i mængden og viser din personlige stil.

Med denne oplader behøver du aldrig at bekymre dig om langsom opladning eller manglende strøm på dine enheder. Ugreen har skabt en pålidelig og effektiv oplader, der leverer resultater hver gang.

Så hvad venter du på? Opgrader til Ugreen Nexode Robot Gan 2Xusb-A opladeren i dag, og oplev den hurtige og pålidelige opladning, som kun Ugreen kan tilbyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugreen Oplader Ugreen Nexode Robot Gan 2Xusb-A, Usb-C 65W Lilla”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.