Orno Furniture-Stikdåse ?8 Cm Forsænket I Bordpladen Med Induktiv Oplader, Usb-Oplader Med 2 Udtag A Og C, Kabelgennemføring Og Ledning

436 kr.

Orno Furniture-stikdåse: Kombinerer stilfuldt design med praktiske funktioner som induktiv opladning og USB-udtag – perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900368750101 Kategori:

Forestil dig et produkt, der ikke blot opfylder dine behov, men også dit ønske om stilfuldhed og praktisk anvendelighed. Orno Furniture-Stikdåsen er en revolutionerende løsning, der forener funktion og æstetik på en unik måde.

Med en diameter på 8 cm passer denne stikdåse perfekt ind i din bordplade og giver dig en praktisk løsning til opladning af dine enheder. Med en indbygget induktiv oplader kan du nemt og bekvemt lade din smartphone op uden besværet med ledninger. Du kan også benytte de to USB-udtag (A og C) til at oplade andre enheder samtidig.

Orno Furniture-Stikdåsen tager højde for dine behov og sikrer, at du altid har strøm til dine elektroniske enheder. Med en smart kabelgennemføring kan du nemt skjule ledningerne og opretholde det rene look i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Det er ikke kun funktionaliteten, der imponerer ved denne stikdåse – designet er også en fryd for øjet. Den minimalistiske og stilfulde udformning passer perfekt ind i moderne indretninger og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum.

Med Orno Furniture-Stikdåsen får du ikke bare en simpel stikdåse – du får et stilfuldt og praktisk designelement, der forbedrer din hverdag og løfter dit rum til nye højder. Invester i kvalitet, stil og funktion med denne innovative løsning fra Orno Furniture. Gør din opladningsrutine til en fornøjelig oplevelse med Orno Furniture-Stikdåsen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Furniture-Stikdåse ?8 Cm Forsænket I Bordpladen Med Induktiv Oplader, Usb-Oplader Med 2 Udtag A Og C, Kabelgennemføring Og Ledning”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.