Orno Møbeludtag 8 Cm Forsænket I Bordpladen Med Induktiv Oplader, Usb-Oplader Med 2 Udtag A Og C, Kabelmuffe Med 1,8 M Kabel, 1X2p + Z, 2Xusb 2,4A 5V

436 kr.

Opgrader dit arbejdsområde med Orno Møbeludtag med induktiv oplader og USB-udtag. Effektiv og stilfuld løsning til din hverdag.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900368750100 Kategori:

Invester i fremtidens teknologi med Orno Møbeludtag 8 Cm, der er designet til at bringe bekvemmeligheden direkte til dine hænder. Dette innovative møbeludtag er en fusion af funktionalitet og æstetik, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning.

Med en indbygget induktiv oplader giver Orno Møbeludtag 8 Cm dig mulighed for at oplade dine enheder trådløst med lethed. Bare placer din smartphone eller tablet på opladeren, og lad den intelligente teknologi gøre resten. Aldrig mere rod med kabler eller besværet med at finde det rigtige stik – Orno Møbeludtag 8 Cm tilbyder en problemfri opladningsoplevelse.

Men det stopper ikke der. Med to USB-udtag, herunder både A og C, kan du oplade flere enheder på én gang med Orno Møbeludtag 8 Cm. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle prioritere, hvilken enhed der skal oplades først. Med en kabelmuffe inkluderet, der strækker sig 1,8 meter, har du også mulighed for at tilslutte enhver enhed med lethed, uanset hvor den befinder sig.

Orno Møbeludtag 8 Cm er ikke kun praktisk, det er også sikkert. Med beskyttelse mod overbelastning og kortslutning kan du have ro i sindet, mens du oplader dine enheder. Denne enhed er designet med din sikkerhed i tankerne, så du kan nyde den fulde funktionalitet uden bekymringer.

Opgrader din hverdag med Orno Møbeludtag 8 Cm og oplev den ultimative bekvemmelighed og teknologiske innovation lige ved hånden. Tag kontrol over dine enheder og opladningsbehov på en stilfuld og effektiv måde. Orno Møbeludtag 8 Cm er ikke kun et møbeludtag – det er en investering i en mere problemfri og moderniseret livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Møbeludtag 8 Cm Forsænket I Bordpladen Med Induktiv Oplader, Usb-Oplader Med 2 Udtag A Og C, Kabelmuffe Med 1,8 M Kabel, 1X2p + Z, 2Xusb 2,4A 5V”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.