Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort

360 kr.

Opgrader din møbeldesign med denne Orno forsænkede stikkontakt med USB-oplader og flad fræset kant. Få strøm og opladning med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295167761 Kategori:

Denne Orno forsænkede stikkontakt er en æstetisk og funktionel løsning til dit hjem eller kontor. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne stikkontakt et must-have til enhver moderniseret indretning.

Det flade design med en fræset kant giver et sofistikeret udtryk, der passer perfekt til moderne møbler og interiør. Den sorte farve tilføjer et strejf af elegance og klasse til rummet, samtidig med at den diskrete placering i møblerne giver et minimalistisk udseende.

Med to 2P+Z-stikkontakter og to USB-porte (Type A+C 3,6A) kan du oplade dine enheder nemt og bekvemt samtidigt. Slip for besværet med at skulle lede efter ledige stikkontakter bag møbler eller på vægge – med denne forsænkede stikkontakt har du alt, hvad du har brug for, lige ved hånden.

Denne stikkontakt er ikke kun praktisk, men også sikker at bruge. Den er designet og produceret med fokus på høj kvalitet og overholder alle sikkerhedsstandarder. Du kan trygt bruge denne stikkontakt uden at bekymre dig om overbelastning eller kortslutning.

Installer denne Orno forsænkede stikkontakt i din stue, soveværelse, kontor eller ethvert andet rum, hvor du har brug for en pålidelig strømkilde. Lad dig inspirere af det smarte design og de praktiske funktioner, og få en mere effektiv og stilfuld hverdag med denne stikkontakt fra Orno. Gør dit hjem eller kontor klar til fremtiden med denne innovative og elegante løsning til dine strømbehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.