Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Guld

367 kr.

Opgrader dine møbler med Orno’s elegante og funktionelle stikkontakt med USB-oplader. Enkel installation, elegant design og praktisk USB-funktion.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129417 Kategori:

Orno forsænket stikkontakt til møbler med flad fræset kant og USB-oplader er den perfekte løsning til at skabe et stilfuldt og funktionelt miljø i dit hjem eller på kontoret. Denne stikkontakt er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet for at imødekomme dine behov og ønsker.

Med sit elegante og minimalistiske design er denne stikkontakt et stilfuldt og diskret tilbehør til enhver møbeloverflade. Den flade fræsede kant giver et rent og moderne udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den gyldne finish tilføjer et strejf af elegance og luksus til rummet.

Denne stikkontakt er udstyret med to jordede stikkontakter samt to USB-opladningsporte (Type A+C 3,6A), så du nemt kan oplade dine elektroniske enheder direkte fra møbler. Denne praktiske funktion gør det nemt for dig at holde styr på dine enheder og undgå rod med kabler.

Orno forsænket stikkontakt til møbler er nem at installere og kræver ingen ekstra beslag eller værktøj. Du kan nemt montere den på enhver plan overflade, så du kan nyde fordelene ved ekstra strøm- og opladningsmuligheder uden besvær.

Uanset om du bruger den i stuen, køkkenet, soveværelset eller på kontoret, vil denne stikkontakt være en praktisk og stilfuld tilføjelse til dit hjem eller arbejdsplads. Lad denne Orno stikkontakt forvandle din hverdag med sit smukke design og praktiske funktioner. Gør hverdagen lettere og elegant med Orno forsænket stikkontakt til møbler med flad fræset kant og USB-oplader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Guld”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.