Orno Socket ?6Cm Med Drejeligt Dæksel, Induktiv Oplader, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 1X2p+Z, Qi 1.2.4 Max. 10W, 2Xusb (Type A Og Type C, 2,4A), Sort

582 kr.

Opgrader din opladeoplevelse med Orno Socket – alt-i-en løsning med induktiv opladning, USB-porte og 1,5 meter kabel. Smart, stilfuld og effektiv.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129352 Kategori:

Med Orno Socket ?6Cm med drejeligt dæksel får du en intelligent og praktisk løsning til at oplade dine enheder på en effektiv og stilfuld måde. Dette innovative produkt kombinerer flere funktioner i én elegant enhed, der vil forbedre både din hverdag og dit hjem.

Med en induktiv oplader integreret i dækslet kan du nemt oplade din Qi-kompatible smartphone eller enhed uden besværet med ledninger. Den hurtige opladning med op til 10W giver dig mulighed for at genoplade dine enheder på rekordtid, så du altid er klar til at gå.

Udover den induktive opladning leveres Orno Socket også med en USB-oplader, der inkluderer både Type A og Type C porte med en samlet strømstyrke på 2,4A. Dette betyder, at du kan oplade flere enheder samtidig på en sikker og pålidelig måde.

Det drejelige dæksel gør det nemt at skjule stikkontakten, når den ikke er i brug, hvilket giver et rent og minimalistisk udseende i dit hjem. Med en diameter på 6 cm passer denne socket perfekt ind i ethvert rum uden at optage unødig plads.

Orno Socket leveres desuden med et 1,5 meter langt kabel, der giver dig fleksibilitet til at placere enheden, hvor det passer dig bedst. Den sorte finish tilføjer et strejf af elegance og modernitet til dit interiør, hvilket gør denne socket til et stilfuldt og funktionelt tilbehør til dit hjem.

Opgrader din opladningsoplevelse med Orno Socket ?6Cm med drejeligt dæksel og nyd bekvemmeligheden og effektiviteten ved denne intelligente løsning. Lad teknologien arbejde for dig og gør dit liv lettere med dette innovative produkt, der forener stil og funktionalitet på enestående vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Socket ?6Cm Med Drejeligt Dæksel, Induktiv Oplader, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 1X2p+Z, Qi 1.2.4 Max. 10W, 2Xusb (Type A Og Type C, 2,4A), Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.