Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler?6Cm Med Usb-Oplader Og 1,5M Kabel, 3X2p+Z, 2Xusb (Type A Og C), Inox

490 kr.

Opgrader din møbeloplevelse med Ornos innovative stikkontakt med USB-opladning og rustfri stålfinish. Få strøm og opladning lige ved hånden.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129350 Kategori:

Orno Forsænket Stikkontakt til møbler er den perfekte løsning til at skabe et stilfuldt og funktionelt miljø i dit hjem eller kontor. Med denne innovative stikkontakt kan du nemt tilslutte elektroniske enheder og oplade dine gadgets uden besvær. Den elegante design og rustfri stål finish giver et moderne touch til ethvert rum.

Den forsænkede stikkontakt måler kun 6 cm i diameter, hvilket gør den diskret og nem at integrere i dine møbler. Den kommer med en praktisk 1,5 meter kabel, så du kan placere den, hvor det passer dig bedst. Med 3 strømudtag og 2 USB-porte (Type A og C) kan du tilslutte flere enheder samtidigt og oplade dine smartphones, tablets eller andre elektronik med lethed.

Orno stikkontakten er ikke kun stilfuld, men også sikkert og pålideligt. Den er lavet af høj kvalitet materialer og er designet til at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder. Du kan trygt bruge den til at forbinde dine elektroniske enheder uden at bekymre dig om overbelastning eller kortslutning.

Brug Orno forsænkede stikkontakt til møbler i dit køkken, stue, soveværelse eller kontor for at skabe et organiseret og praktisk arbejdsområde. Den elegante og funktionelle design vil helt sikkert imponere dine gæster og gøre dit liv lidt lettere. Invester i kvalitet og stil med Orno stikkontakten og nyd bekvemmeligheden ved at have strøm lige ved hånden, når du har brug for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler?6Cm Med Usb-Oplader Og 1,5M Kabel, 3X2p+Z, 2Xusb (Type A Og C), Inox”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.