Tilbud!
,

Forever Magnetisk Trådløs oplader 15W – USB-C stik – Hvid

Original price was: 99 kr..Current price is: 79 kr..

Oplev bekvem trådløs opladning med Forever magnetisk trådløs oplader. 15W hurtig opladning, stilrent design og holder din telefon sikkert på plads.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601164985825 Kategorier: ,

Forever Magnetisk Trådløs oplader 15W er din nøgle til en problemfri opladningsoplevelse. Denne innovative oplader kombinerer kraften fra magnetisme med trådløs teknologi for at levere en pålidelig og hurtig opladning til dine enheder.

Med en imponerende effekt på 15W kan denne oplader give din enhed den nødvendige strøm til at holde dig forbundet og produktiv hele dagen. Uanset om du har en iPhone, Samsung Galaxy eller en anden trådløs opladningskompatibel enhed, kan du nyde den bekvemmelighed, Forever Magnetisk Trådløs oplader har at tilbyde.

Den magnetiske funktion gør det nemt at placere din enhed på opladeren i den perfekte position hver gang. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at placere din enhed korrekt – magneterne sørger for en sikker forbindelse, så opladningen starter med det samme.

Med en stilfuld og minimalistisk hvid design vil Forever Magnetisk Trådløs oplader 15W se godt ud på ethvert skrivebord, natbord eller køkkenbord. Den kompakte størrelse gør den let at transportere, hvilket gør den perfekt til brug derhjemme, på kontoret eller når du er på farten.

Spar tid og slip for besværet med ledninger med Forever Magnetisk Trådløs oplader 15W. Lad den revolutionere din opladningsrutine og nyd den ultimative bekvemmelighed og effektivitet, mens du holder dine enheder fuldt opladet og klar til brug når som helst og hvor som helst. Med Forever Magnetisk Trådløs oplader får du ikke bare en oplader – du får en pålidelig og stilfuld ledsager til dine trådløse opladningsbehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forever Magnetisk Trådløs oplader 15W – USB-C stik – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.