Tilbud!

Choetech 65W GaN USB-C PD + USB-A QC 3.0 Oplader, Hvid

Original price was: 299 kr..Current price is: 213 kr..

Oplad dine enheder hurtigt og effektivt med Choetech 65W GaN USB-C PD + USB-A QC 3.0 opladeren. Lad dig inspirere af den ultimative opladeoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11724800078627144 Kategori:

Choetech 65W GaN USB-C PD + USB-A QC 3.0 Oplader i hvid er det ultimative værktøj til at holde dine enheder opladet og klar til brug uanset hvor du befinder dig. Med en imponerende outputkapacitet på 65W er denne oplader designet til at levere lynhurtig og effektiv opladning til en bred vifte af enheder.

Denne oplader er udstyret med den nyeste GaN (galliumnitrid) teknologi, hvilket gør den utrolig effektiv og kompakt i forhold til traditionelle opladere. GaN giver dig mulighed for at oplade dine enheder hurtigere og mere sikkert end nogensinde før. Med en kombination af USB-C Power Delivery og USB-A Quick Charge 3.0 porte kan du oplade flere enheder samtidig uden at gå på kompromis med hastighed eller effektivitet.

Den elegante hvide design gør denne oplader til et stilfuldt og funktionelt tilbehør til dit hjem, kontor eller rejser. Den kompakte størrelse gør den let at transportere, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm igen.

Uanset om du er på farten, arbejder hjemmefra eller nyder en afslappende dag derhjemme, vil Choetech 65W GaN USB-C PD + USB-A QC 3.0 Oplader være din pålidelige følgesvend til at holde dine enheder fuldt opladet og klar til brug. Oplev den exceptionelle opladehastighed og pålidelighed, som kun Choetech kan tilbyde, og tag kontrollen over din digitale livsstil med denne innovative oplader i hvid design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Choetech 65W GaN USB-C PD + USB-A QC 3.0 Oplader, Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.