Baseus Trådløs Induktiv Oplader Baseus Simple 2, 15W Med Usb-C Til Usb-C-Kabel (Sort)

135 kr.

Oplev lynhurtig trådløs opladning med Baseus Simple 2 – den perfekte løsning til at holde din enhed fuldt opladet hele dagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900540797987 Kategori:

Oplev en revolutionerende trådløs opladningsoplevelse med Baseus Simple 2 induktive oplader. Med en imponerende effekt på 15 watt leverer denne oplader en hurtig og effektiv opladning til dine enheder. Den slanke og stilfulde sorte finish passer perfekt ind i enhver indretning, og den trådløse funktion giver dig frihed til at oplade dine enheder uden besvær med kabler.

Baseus Simple 2 opladeren er designet med praktisk anvendelighed for øje. Med et USB-C til USB-C-kabel medfølger der, er den kompatibel med en bred vifte af enheder, herunder de seneste smartphones, tablets og andre gadgets. Denne alsidige oplader sikrer, at du altid har strøm til dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

Den innovative teknologi bag Baseus Simple 2 gør det muligt at oplade dine enheder hurtigt og sikkert. Med indbygget beskyttelse mod overophedning, overstrøm og kortslutning kan du være tryg ved, at dine enheder er i sikre hænder. At oplade dine enheder har aldrig været mere problemfrit og sikkert end med Baseus Simple 2 opladeren.

Frigør dig fra besværet med kabler og oplev en mere bekvem opladningsoplevelse med Baseus Simple 2 induktive oplader. Investér i kvalitet, effektivitet og stil med denne innovative oplader, der vil revolutionere den måde, du oplader dine enheder på. Med Baseus Simple 2 induktive oplader er fremtidens opladning allerede her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baseus Trådløs Induktiv Oplader Baseus Simple 2, 15W Med Usb-C Til Usb-C-Kabel (Sort)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.