Acefast 1X Usb-A 2X Usb-C 3A Oplader (6974316280286)

294 kr.

Få fat i verdens hurtigste oplader med Acefast 1X Usb-A 2X Usb-C 3A Oplader. Oplad dine enheder lynhurtigt og effektivt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900425799327 Kategori:

Acefast 1X USB-A 2X USB-C 3A Oplader er den ultimative oplader til dig, der ønsker bekvem opladning af dine enheder. Med denne innovative oplader kan du oplade op til tre enheder på én gang, hvilket gør den til den ideelle løsning til både hjemmet, kontoret eller når du er på farten.

Med en output på 3A kan Acefast opladeren levere hurtig og effektiv opladning til dine enheder, så du ikke behøver at vente længe for at få dem fuldt opladet. Den har en USB-A og to USB-C porte, hvilket gør den kompatibel med en lang række af enheder, herunder smartphones, tablets, bærbare computere og meget mere.

Denne oplader er designet med brugervenlighed for øje. Den kompakte størrelse gør den nem at transportere, så du altid kan have den med dig, uanset hvor du går hen. Desuden er den fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelig ydeevne.

Acefast 1X USB-A 2X USB-C 3A Oplader er ikke kun en praktisk oplader, men også en stilfuld tilføjelse til dit elektronik setup. Den stilfulde og moderne udformning gør den til et æstetisk tiltalende accessory, der vil passe perfekt ind i enhver indretning.

Med Acefast 1X USB-A 2X USB-C 3A Oplader får du den perfekte kombination af funktionalitet, hastighed og design. Gør opladningen af dine enheder til en leg med denne avancerede og pålidelige oplader, der vil imponere dig hver gang du bruger den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acefast 1X Usb-A 2X Usb-C 3A Oplader (6974316280286)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.