Orno Indbygget Møbelstikdåse Med En Fladfræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort

418 kr.

Opgrader dit hjem med Ornos indbyggede møbelstikdåse med USB-opladere og fladfræset kant. Praktisk, stilfuldt og let at installere. Gør din hverdag nemmere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901467755870 Kategori:

Forestil dig et møbelstykke, der ikke kun tilbyder praktisk strømforsyning, men også tilfører en elegant og moderne touch til dit hjem eller kontor. Introducerer Orno Indbygget Møbelstikdåse – en sand perle af innovation og funktionalitet.

Med en fladfræset kant og i en sofistikeret sort farve, smelter denne møbelstikdåse ubesværet ind i enhver indretning. Den diskrete udformning gør den ideel til både private hjem og professionelle kontormiljøer. Men skønheden ved Orno stopper ikke her.

Denne smarte møbelstikdåse er udstyret med ikke kun ét, men to stikkontakter af typen 2x2p+Z (Schuko), hvilket giver dig rigelig strømforsyning til at tilslutte dine enheder og apparater. Men det bliver endnu bedre – Orno byder også på to USB-porte af typen A+C med en samlet 3,6A output, så du nemt kan oplade dine smartphones, tablets og andre gadgets uden behov for ekstra adaptere.

Det 1,5 meter lange kabel giver dig fleksibilitet til at placere møbelstikdåsen hvor som helst i rummet, så du altid har strøm lige ved hånden. Uanset om du arbejder hjemmefra og har brug for en pålidelig strømkilde til din computer eller ønsker at skabe et stilfuldt opladningspunkt i din stue, så er Orno den ideelle ledsager.

Ikke alene er denne møbelstikdåse praktisk og stilfuld, den er også designet med fokus på sikkerhed og kvalitet. Orno er CE-godkendt og opfylder alle relevante EU-sikkerhedsstandarder, så du kan have ro i sindet, når du bruger den i dit hjem eller på kontoret.

Så hvorfor nøjes med standard stikkontakter, når du kan opgradere til Orno Indbygget Møbelstikdåse og tilføre både funktionalitet og elegance til dine omgivelser? Skab en mere bekvem og moderne strømforsyningsløsning med dette innovative produkt, der vil forvandle din hverdag på en enestående måde. Optimer dit rum med Orno og oplev en ny standard for strømforsyning i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Indbygget Møbelstikdåse Med En Fladfræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.