Orno Møbeldåse ?6Cm Indbygget, Med Dæksel, Usb-Oplader Og 1,9 M Kabel, 1X2p+Z (Schuko), 1Xusb (Type C 20W), Sølv

296 kr.

Orno Møbeldåse med indbygget USB-oplader og langt kabel til nem adgang til strøm – Få styr på dine enheder i stilfuldt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901459709383 Kategori:

I dit travle og moderne liv er det vigtigt at have de rette redskaber til at holde styr på dine elektroniske enheder. Med den innovative Orno Møbeldåse får du ikke bare en løsning, der passer ind i din dagligdag, men også en stilfuld og praktisk tilføjelse til dit hjem.

Denne smarte møbeldåse er designet til at opfylde alle dine behov. Med en diameter på 6 cm er den diskret og nem at integrere i dit møbel eller skrivebord. Den indbyggede USB-oplader giver dig mulighed for at oplade dine enheder på en hurtig og bekvem måde. Med et 1,9 meters kabel har du frihed til at sætte din dase, hvor det passer dig bedst.

Orno Møbeldåse er udstyret med en 2P+Z (Schuko) stikkontakt og en USB Type C-port med en kraftfuld 20W opladning. Dette gør det muligt for dig at oplade flere enheder samtidigt, så du altid er tilsluttet og klar til handling. Den elegante sølvfarve tilføjer et strejf af luksus til din indretning og passer perfekt til enhver stil.

Med denne møbeldåse behøver du aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for strøm. Nu kan du have alle dine enheder samlet ét sted og altid være klar til at tackle dagen. Lad Orno Møbeldåse ændre din måde at oplade og organisere dine elektroniske apparater på, og gør dit liv lidt lettere og mere stilfuldt. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne praktiske og innovative løsning – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Møbeldåse ?6Cm Indbygget, Med Dæksel, Usb-Oplader Og 1,9 M Kabel, 1X2p+Z (Schuko), 1Xusb (Type C 20W), Sølv”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.