Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sølv

360 kr.

Fremhæv din møbels elegante design med denne Orno forsænkede stikkontakt med USB-opladere. Gør dit hjem både stilfuldt og funktionelt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295167762 Kategori:

Orno Forsænket Stikkontakt til Møbler med Flad Fræset Kant og USB-Oplader er den ultimative løsning til at opgradere dit hjem eller kontor med stil og funktion. Denne elegante stikkontakt er designet med fokus på både æstetik og praktisk anvendelighed.

Med sit flade og forsænkede design passer denne stikkontakt perfekt til ethvert møbel med en fræset kant, hvilket giver et rent og elegant udtryk i rummet. Den sølvfarvede finish tilføjer et strejf af modernitet og elegance til enhver indretning.

Orno Forsænket Stikkontakt er ikke bare en almindelig stikkontakt – den er udstyret med to stikkontakter med jord (2x2P+Z) samt to USB-porte (Type A+C 3,6A), der gør det muligt for dig at oplade dine enheder nemt og bekvemt uden besværet med at bruge ekstra adaptere.

Denne stikkontakt til møbler er ikke bare en praktisk løsning, den er også særdeles sikker. Den er designet og produceret efter de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed, så du kan have fuld tillid til at bruge den i dit hjem eller på kontoret.

Med Orno Forsænket Stikkontakt får du ikke bare et funktionelt elektrisk udtag, du får også et stilfuldt designelement, der vil løfte enhver indretning til et nyt niveau af elegance og modernitet. Gør dig klar til at imponere dine gæster med denne unikke og innovative stikkontakt, der kombinerer form og funktion på en enestående måde.

Opgrader dit hjem eller kontor i dag med Orno Forsænket Stikkontakt til Møbler med Flad Fræset Kant og USB-Oplader og oplev en ny dimension af stil og bekvemmelighed. Lad ikke dine elektriske behov kompromittere din indretning – vælg Orno og skab en harmonisk balance mellem form og funktion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Forsænket Stikkontakt Til Møbler Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z, 2Xusb (Type A+C 3,6A), Sølv”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.