Orno Indbygningsstik Til Møbler Med Fladfræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Grafit

440 kr.

Praktisk og stilfuldt indbygningsstik med USB-opladere og fladfræset kant. Ideel til møbler. Holbækstik.dk – Findes i grafit og sort.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901467755901 Kategori:

Få en smidig og elegant opladningsløsning direkte i dine møbler med Orno Indbygningsstik til møbler med fladfræset kant. Dette innovative og praktiske produkt kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde, så du kan nyde en moderne og strømlinet opladningsoplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Med dette indbygningsstik har du altid strøm lige ved hånden. Det er nemt at montere i dine møbler og skaber en sømløs integreret løsning, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder på en bekvem og stilfuld måde. Den fladfræset kant sikrer, at stikket passer smukt ind i møblet uden at skæmme det æstetiske udtryk.

Orno Indbygningsstik leveres med en praktisk USB-oplader, så du kan oplade dine enheder hurtigt og effektivt. Med to Schuko-stik (2x2p+Z) og to USB-porte (Type A+C 3,6A) har du mulighed for at oplade flere enheder samtidigt, hvilket gør det ideelt til både hjemmebrug og på kontoret.

Det medfølgende 1,5 meter lange kabel giver dig fleksibilitet til at placere stikket præcis, hvor du ønsker det. Uanset om det er i din skrivebord, sofabord eller sengebord, giver dette indbygningsstik dig mulighed for at skabe et organiseret og stilfuldt opladningsområde i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Den elegante grafitfarve tilføjer et moderne touch til dit møbel og passer perfekt til de fleste indretningsstile. Med Orno Indbygningsstik kan du opgradere dine møbler og skabe et mere funktionelt rum, hvor opladning bliver en integreret del af din dagligdag.

Så hvis du vil have en praktisk, elegant og effektiv opladningsløsning til dine møbler, så er Orno Indbygningsstik det perfekte valg for dig. Gør dig klar til at opleve bekvemmeligheden ved altid at have strøm lige ved hånden med dette innovative produkt fra Orno.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Indbygningsstik Til Møbler Med Fladfræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Grafit”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.