Orno Forsænket Stikdåse Til Møbler Med Flad Fræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Grafit

440 kr.

Med denne Orno stikdåse får du praktisk strøm og USB-opladningsmuligheder direkte i dine møbler. Stilfuldt design og høj funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129444 Kategori:

Orno forsænket stikdåse til møbler med flad fræset kant er det ultimative valg for dig, der ønsker at kombinere funktionalitet og æstetik på en elegant og praktisk måde. Denne stikdåse er designet med tanke på moderne behov og leverer høj ydeevne og pålidelighed i en stilfuld pakke.

Med en imponerende længde på 1,5 meter giver dette produkt dig frihed til at placere det på din foretrukne placering uden at skulle bekymre dig om kabellængden. Den flade fræsede kant giver en sømløs integration i dine møblers design, hvilket skaber et strømlinet udseende, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning.

Denne stikdåse er udstyret med to Schuko-stik og to USB-porte (Type A og Type C), hvilket giver dig mulighed for at tilslutte en bred vifte af enheder samtidigt og oplade dine gadgets hurtigt og effektivt. Med en samlet output på 3,6A er du sikret en pålidelig og hurtig opladning til dine elektroniske enheder, uanset om det er din smartphone, tablet eller bærbare computer.

Den elegante grafitfarve tilføjer et subtilt touch af luksus til enhver rumindretning og sikrer, at denne stikdåse ikke kun er praktisk, men også stilfuld. Uanset om du bruger den på kontoret, i stuen eller på arbejdspladsen, vil denne stikdåse med sikkerhed tilføre en ekstra dimension af funktionalitet og æstetik til dit rum.

Med Orno forsænket stikdåse får du ikke kun et praktisk og pålideligt produkt, men også et smukt designelement, der vil forbedre dit daglige liv og gøre det lettere at holde dine enheder opladet og klar til brug. Så hvorfor nøjes med noget mindre, når du kan have det bedste af begge verdener med denne imponerende stikdåse? Optimer din indretning med funktion og stil med Orno forsænket stikdåse til møbler med flad fræset kant.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Forsænket Stikdåse Til Møbler Med Flad Fræset Kant, Usb-Oplader Og 1,5 M Kabel, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Grafit”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.