Orno Furniture Indbygningsstikdåse Med Fladfræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Guld

367 kr.

Opgrader din hjemmeindretning med Orno Furniture indbygningsstikdåse i guld. Med fladfræset kant, 2x2p+Z stikkontakter og 2xUSB (Type A+C 3,6A) – en stilfuld og funktionel løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129414 Kategori:

Orno Furniture Indbygningsstikdåse med fladfræset kant og USB-oplader er det perfekte tilbehør til dit hjem eller kontor. Denne stilfulde stikdåse kombinerer funktionalitet med elegance og tilføjer en touch af luksus til ethvert rum.

Den fladfræsede kant på denne stikdåse giver den et slankt og moderne udseende, der let integreres i enhver indretningsstil. Den gyldne farve tilføjer en varm glød til rummet og skaber en inviterende atmosfære.

Med 2 Schuko-stikkontakter og 2 USB-porte (Type A + Type C) har denne stikdåse alt, hvad du behøver for at oplade dine elektroniske enheder nemt og bekvemt. De 2, USB-porte med en samlet strømstyrke på 3,6A giver hurtig og effektiv opladning af dine smartphones, tablets, bærbare computere og andre enheder.

Orno Furniture Indbygningsstikdåse er nem at installere og passer perfekt ind i væggen, hvilket giver et glat og pænt udseende. Den høje kvalitet og holdbarhed gør denne stikdåse til et pålideligt valg for langvarig brug.

Udover sin praktiske funktion er denne stikdåse også et elegant og stilfuldt tilbehør, der skaber en sofistikeret og moderne atmosfære i ethvert rum. Med Orno Furniture Indbygningsstikdåse med fladfræset kant og USB-oplader kan du tilføje både stil og praktisk ekstra til dit hjem eller kontor. Opgrader din opladningsoplevelse i dag med dette kvalitetsprodukt fra Orno Furniture.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Furniture Indbygningsstikdåse Med Fladfræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+Z (Schuko), 2Xusb (Type A+C 3,6A), Guld”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.