Orno Topmonteret Møbelstikdåse Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+E (Schuko),2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort

345 kr.

Opgrader din indretning med Orno Topmonteret Møbelstikdåse med elegant design og praktiske USB-opladere – perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900295129413 Kategori:

Denne topmonterede møbelstikdåse fra Orno er det ultimative valg, når det kommer til praktisk og stilfuld elektrisk indretning. Med sit elegante design og funktionalitet er denne stikdåse en perfekt løsning til ethvert moderne hjem eller kontor.

Med to Schuko-stikkontakter og to USB-opladere (Type A og C med en samlet strømstyrke på 3,6A) giver denne stikdåse dig mulighed for at tilslutte både traditionelle elektroniske enheder og moderne gadgets på én gang. Aldrig har det været nemmere at oplade din telefon, tablet eller bærbare enhed, mens du stadig har strøm til din lampe eller computer.

Den sorte farve og den flade fræsede kant giver denne stikdåse et stilfuldt og moderne udseende, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Monter den på toppen af dit skrivebord, bord eller køkkenø, og skab en praktisk og elegant opladningsstation, som både er lettilgængelig og diskret.

Med Ornos topmonterede møbelstikdåse kan du sige farvel til rodet med kabler og stikdåser, der roder rundt på gulvet. Nu kan du nyde en mere organiseret og stilfuld opladningsoplevelse, der passer sømløst ind i dit moderne livsstil.

Tag kontrollen over din elektriske opladning med denne innovative og stilfulde stikdåse fra Orno. Invester i kvalitet, design og funktionalitet og gør din hverdag lidt lettere og mere stilfuld med denne topmonterede møbelstikdåse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orno Topmonteret Møbelstikdåse Med Flad Fræset Kant Og Usb-Oplader, 2X2p+E (Schuko),2Xusb (Type A+C 3,6A), Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.