Tilbud!
,

Original Samsung T2510XB USB-C oplader 25W inkl. USB-C til USB-C kabel – Bulk – Sort

Original price was: 249 kr..Current price is: 179 kr..

Oplad din enhed lynhurtigt med denne originale Samsung USB-C oplader. 25W power og medfølgende USB-C til USB-C kabel. Køb nu og slip for langsom opladning.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601351438404 Kategorier: ,

Lad mig præsentere dig for en usædvanlig opladningsoplevelse med den Original Samsung T2510XB USB-C oplader. Med en imponerende opladningskapacitet på 25 watt og den nyeste Power Delivery (PD) teknologi er denne oplader designet til at levere den mest effektive og hurtige opladning til dine enheder.

Med denne oplader får du ikke kun en pålidelig opladningsløsning, men også en elegant og holdbar oplader, der er skabt til at holde. Den medfølgende USB-C til USB-C kabel giver dig en problemfri forbindelse mellem opladeren og dine enheder, hvilket gør opladningsprocessen hurtig og problemfri.

Den sorte finish på opladeren tilføjer et stilfuldt touch til dit setup, uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller på farten. Den kompakte og lette design gør det nemt at have med sig overalt, så du altid kan være sikker på at have en pålidelig opladningskilde ved hånden.

Med denne Original Samsung USB-C oplader får du ikke kun et pålideligt produkt, men også en opladningsoplevelse i topklasse. Oplev den kraftfulde opladning, den hurtige hastighed og den problemfri brug, som denne oplader har at tilbyde, og sikr dig en pålidelig og effektiv opladningsløsning, der lever op til dine forventninger. Gør dig klar til at opleve en ny standard for opladning med den Original Samsung T2510XB USB-C oplader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Original Samsung T2510XB USB-C oplader 25W inkl. USB-C til USB-C kabel – Bulk – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.