ALOGIC Ultra USB-C oplader kabel op til 100W Silver 0,3m / 1,5m / 3m, Længde 0,3 meter

119 kr.

Oplev fremragende opladningshastigheder og ultimativ holdbarhed med ALOGIC Ultra USB-C opladerkabel. Op til 100W og tre længder tilgængelige. Skynd dig.

Køb her

Varenummer (SKU): 1328201791239799 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor opladning af dine enheder bliver en glat og ubesværet oplevelse. Introducerer ALIGOC Ultra USB-C opladerkabel – din nøgle til en lynhurtig og pålidelig opladning hver gang. Dette elegante, sølvfarvede kabel er designet til at imponere og levere enestående præstationer.

Med en imponerende kapacitet på op til 100W kan dette kabel oplade dine enheder på rekordtid. Uanset om det er din smartphone, tablet, laptop eller andre USB-C-kompatible enheder, vil dette kabel være din pålidelige følgesvend, der sikrer, at du altid er fuldt opladet og klar til dagens udfordringer.

Den kompakte længde på 0,3 meter gør dette kabel ideelt til rejser, hvor pladsen er trang, og der ikke er tid til spild. Med muligheder for også at vælge længder på 1,5 meter og 3 meter, har du fuld frihed til at tilpasse dine opladningsbehov efter din personlige præference.

ALOGIC Ultra USB-C opladerkabel er ikke bare et kabel – det er din nøgle til effektivitet, bekvemmelighed og stil. Den robuste konstruktion sikrer, at dette kabel kan modstå daglig brug uden problemer, samtidig med at det minimalistiske design tilføjer et strejf af elegance til din opladningsrutine.

Så hvorfor nøjes med noget mindre? Skab forbindelse med ALIGOC Ultra USB-C opladerkabel i dag og oplev en opladningsoplevelse i verdensklasse, der sætter dig i førersædet og giver dig friheden til at oplade i stil. Din teknologi fortjener det bedste – giv den ALIGOC Ultra USB-C opladerkabel og lad den skinne i al sin pragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ALOGIC Ultra USB-C oplader kabel op til 100W Silver 0,3m / 1,5m / 3m, Længde 0,3 meter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.