Tech-Protect Trådløs Oplader Qi15w-A32 3-I-1 Magnetisk Magsafe Trådløs Oplader Grå + Usb-C / Usb-C-Kabel 120 Cm

283 kr.

Oplev den ultimative bekvemmelighed med vores 3-i-1 trådløse oplader. Hurtig opladning, magnetisk tilslutning og stilfuldt design. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901428802470 Kategori:

Tech-Protect Trådløs Oplader Qi15w-A32 3-I-1 Magnetisk Magsafe Trådløs Oplader i elegant grå farve er den ultimative løsning til dine opladningsbehov. Med denne innovative oplader får du ikke kun en pålidelig opladning, men også en smart og stilfuld tilføjelse til dit skrivebord, natbord eller kontor.

Den trådløse oplader er designet med den nyeste Qi15W teknologi, som sikrer hurtig og effektiv opladning af dine enheder. Den magnetiske Magsafe funktion sikrer, at din enhed placeres korrekt for optimal opladning hver gang. Du behøver ikke bekymre dig om kabler eller stik; bare læg din enhed på opladeren, og den begynder at oplade med det samme.

Med dette 3-i-1 opladerdesign kan du oplade tre enheder samtidigt: en trådløs enhed på opladerens overflade, en enhed via den integrerede USB-C-port og en anden enhed via det medfølgende USB-C til USB-C-kabel på imponerende 120 cm. Denne alsidige oplader er kompatibel med en lang række enheder, herunder smartphones, tablets, smartwatches og andre gadgets.

Den smarte grå finish på opladeren giver den et moderne udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den kompakte størrelse gør den nem at transportere, så du aldrig løber tør for strøm, uanset hvor du er. Med Tech-Protect Trådløs Oplader Qi15w-A32 3-I-1 Magnetisk Magsafe Trådløs Oplader får du både stil, funktionalitet og pålidelig opladning i én enhed.

Investér i din bekvemmelighed og glem alt besværet med ledninger og langsom opladning. Med denne avancerede trådløse oplader er du altid klar til at gå. Tag din opladning til det næste niveau med Tech-Protect Trådløs Oplader Qi15w-A32 3-I-1 Magnetisk Magsafe Trådløs Oplader i elegant grå farve – en oplader, der imponerer både med sit design og sin ydeevne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tech-Protect Trådløs Oplader Qi15w-A32 3-I-1 Magnetisk Magsafe Trådløs Oplader Grå + Usb-C / Usb-C-Kabel 120 Cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.