Ugreen Oplader Ugreen Nexode Pro Usb-A, 2Xusb-C 65W + Usb-C / Usb-C Kabel 1,5 M Sort

370 kr.

Optimal opladning til flere enheder samtidigt med Ugreen Nexode Pro 65W oplader. Perfekt til effektiv og hurtig opladning undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901426356582 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor opladning af dine enheder er en gnidningsløs og hurtig proces, uanset hvor du befinder dig. Med Ugreen Nexode Pro USB-oplader i sort farve bliver denne drøm til virkelighed. Denne oplader er ikke bare en oplader – den er en pålidelig og kraftfuld følgesvend, der giver dig den frihed, du har brug for i en travl hverdag.

Med to USB-C-porte og en USB-A-port kan du oplade op til tre enheder samtidig med en samlet effekt på op til 65W. Uanset om det er din smartphone, tablet, bærbare computer eller andre USB-C-kompatible enheder, kan du være sikker på, at de får den nødvendige strøm til at holde dem kørende dagen igennem. Slip for besværet med at jonglere mellem flere opladere – med Ugreen Nexode Pro har du alt, hvad du behøver, samlet ét sted.

Det medfølgende 1,5 meter lange USB-C til USB-C-kabel gør det nemt at tilslutte dine enheder uden at skulle bekymre dig om længden på ledningen. Du kan tilslutte din enhed og fortsætte med dine daglige gøremål uden at skulle sidde tæt på en stikkontakt. Kablet er holdbart og pålideligt, så du kan være sikker på en stabil og effektiv opladning hver gang.

Ugreen Nexode Pro USB-oplader er ikke bare en praktisk opladningsløsning, den er også designet med fokus på kvalitet og sikkerhed. Indbygget beskyttelse mod overstrøm, overspænding og overophedning sikrer, at dine enheder forbliver intakte og beskyttede under opladning. Du kan have fuld tillid til, at dine værdifulde enheder er i gode hænder med denne pålidelige oplader.

Så hvis du leder efter en oplader, der kombinerer kraft, effektivitet, og pålidelighed i et stilfuldt design, så er Ugreen Nexode Pro USB-oplader det ideelle valg for dig. Gør din hverdag lettere og mere fleksibel med denne innovative oplader, der giver dig mulighed for at holde styr på dine enheder med lethed. Oplev en ny standard for opladning med Ugreen Nexode Pro USB-oplader i sort farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugreen Oplader Ugreen Nexode Pro Usb-A, 2Xusb-C 65W + Usb-C / Usb-C Kabel 1,5 M Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.