Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader (Ugr1195blk)

310 kr.

Oplev bekvem opladning med Ugreen Cd239 3-i-1 oplader. Lad op til 3 enheder samtidig med hurtig opladning. Ideel til dig på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900377020027 Kategori:

Stilfuldt, kraftfuldt og innovativt – sådan kan man bedst beskrive Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader (Ugr1195blk). Denne oplader er ikke bare en oplader, den er en komplet opløsning til alle dine opladningsbehov. Med sin avancerede teknologi og høje ydeevne er den designet til at imødekomme selv de mest krævende brugeres behov.

Med den nyeste USB-C-teknologi giver Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader dig mulighed for at oplade dine enheder hurtigt og effektivt. Med en udgangseffekt på op til 5A kan du være sikker på, at dine enheder oplades lynhurtigt, så du hurtigt kan komme videre med dine opgaver. Desuden er opladeren udstyret med både en USB-A og to USB-C-porte, hvilket gør den alsidig og kompatibel med en lang række enheder.

Men det stopper ikke her. Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader har også et stilfuldt og moderne design, der passer perfekt ind i enhver hjemme- eller kontorets indretning. Den kompakte størrelse gør den nem at have med på farten, så du altid har mulighed for at oplade dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

Udover den imponerende ydeevne og det stilfulde design er Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader også sikker at bruge. Den er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine enheder mod overophedning, kortslutning og overspænding, så du kan have ro i sindet, mens du oplader dine enheder.

Denne oplader er ikke bare en oplader – den er en nødvendighed for enhver, der ønsker at holde deres enheder fuldt opladet og klar til brug. Med sin imponerende ydeevne, stilfulde design og avancerede sikkerhedsfunktioner er Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader det ultimative valg for dig, der stiller høje krav til dine opladningsløsninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugreen Cd239 1X Usb-A 2X Usb-C 5 A Oplader (Ugr1195blk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.