BASEUS™ | USB-C Til USB-C – Oplade Kabel – 100W – 2M

199 kr.

Oplad din enhed på rekordtid med BASEUS™ USB-C til USB-C opladekabel. 100W, 2 meter langt og holdbart design. Ideelt for travle brugere.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737300845738465 Kategori:

Dette BASEUS™ USB-C til USB-C opladekabel er det ultimative tilbehør til dig, der ønsker hurtig, pålidelig og effektiv opladning til dine enheder. Med en imponerende kapacitet på op til 100W understøtter dette kabel Super Charge, hvilket betyder, at du kan oplade dine enheder på rekordtid.

Den 2 meter lange ledning giver dig forlænget rækkevidde og fleksibilitet, så du kan oplade dine enheder komfortabelt, uanset hvor du befinder dig. Den hvide farve på kablet tilføjer et stilfuldt touch, der passer perfekt til enhver elektronikopsætning.

Med en transmissionshastighed på op til 480 Mbps kan du overføre data lynhurtigt mellem dine enheder, hvilket gør dette kabel ideelt til både opladning og synkronisering af dine filer.

Holdbarheden af dette kabel er imponerende, da det er testet til at kunne klare over 10000 bøjninger, hvilket sikrer langvarig brug uden problemer. Den selvregulerende funktion gør det muligt at undgå overophedning og kortsircuit, hvilket beskytter både dine enheder og kablet.

Med BASEUS™ USB-C til USB-C opladekablet kan du være sikker på, at dine enheder er i gode hænder. Få fat i dette kabel i dag og oplev en mere effektiv opladningsoplevelse, der passer perfekt til din travle livsstil. Optimer din opladning og dataoverførsel med dette innovative og pålidelige kabel fra BASEUS™.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BASEUS™ | USB-C Til USB-C – Oplade Kabel – 100W – 2M”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.