Få glæden ved en holdbar og elegant bordplade

Bordplader fremstillet af Corian er et fremragende valg, når det kommer til styrke og slidstyrke. Materialet er ekstremt modstandsdygtigt over for ridser, pletter og slitage, hvilket sikrer en holdbar og elegant overflade i mange år. Corian-bordplader er desuden sømløse, hvilket gør dem nem at rengøre og vedligeholde. Takket være den uovertruffen kvalitet og modstandsdygtighed er Corian et af de mest populære materialevalg til moderne køkkener og møbler.

Bemærkelsesværdig modstandsdygtighed mod pletter og ridser

Bordpladen er bemærkelsesværdig modstandsdygtig mod pletter og ridser. Den høje modstandskraft skyldes de avancerede materialer, der anvendes i produktionen. Overfladen er meget tæt og kompakt, hvilket gør den ekstremt modstandsdygtig over for hverdagens slid og brug. Spild, mærker og ridser kan nemt fjernes, og bordpladen bevarer sit flotte udseende i mange år. Læs om fordelene ved en Dekton bordplade her.

Enestående varme- og kuldebestandighed

Bordplader fremstillet af Corian® materialet er enestående, når det kommer til varme- og kuldebestandighed. Materialet tåler temperaturer fra -40°C til 180°C, hvilket gør det særdeles modstandsdygtigt over for ekstreme temperatursvingninger. Corian® bordplader kan derfor placeres tæt på varmekilder som komfurer og ovne uden at blive beskadiget. Derudover er materialet fuldstændig vandtæt, hvilket betyder, at det ikke tager skade af spild og fugt. Denne kombination af egenskaber gør Corian® bordplader til et særdeles holdbart og driftssikkert valg til dit køkken.

Nem at rengøre og vedligeholde

En holdbar og elegant bordplade kræver minimal vedligeholdelse. De fleste moderne bordplader er fremstillet af materialer, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Spild og pletter kan nemt fjernes med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Undgå skrappe kemikalier, da de kan beskadige overfladen. Med jævnlig aftørring holder bordpladen sit flotte udseende i mange år. Nogle materialer som f.eks. granit og komposit er endda modstandsdygtige over for ridser og skrammer, så du kan være tryg ved at bruge bordpladen i det daglige.

Utallige farver og designs til at passe enhver stil

Bordplader fås i et utal af farver og designs, der kan skræddersys til at passe perfekt til enhver stil. Uanset om du foretrækker et klassisk, minimalistisk udtryk eller et mere dristigt, farverigt design, er der en bordplade, der vil fuldende dit køkken eller badeværelse. Du kan vælge mellem forskellige materialer som granit, marmor, komposit eller laminat, hver med deres egen unikke udstråling og egenskaber. Lad dig inspirere af de mange muligheder og find den bordplade, der passer bedst til dit hjem og din personlige smag.

Bæredygtig og miljøvenlig produktion

Hos os er vi stolte over vores bæredygtige og miljøvenlige produktionsprocesser. Vores bordplader fremstilles udelukkende af certificeret træ fra bæredygtige skove. Vi anvender desuden energieffektive produktionsmetoder, der minimerer vores CO2-aftryk. Derudover genbruger og genanvender vi så vidt muligt alle produktionsrester, så intet går til spilde. Vores mål er at levere holdbare og smukke bordplader, samtidig med at vi tager ansvar for miljøet.

Fleksibel anvendelse i køkken, badeværelse og udendørs

En holdbar og elegant bordplade kan anvendes i mange forskellige rum i hjemmet. Ud over køkkenet kan den også fungere perfekt i badeværelset, hvor den kan give et flot og moderne udtryk. Materialet er modstandsdygtigt over for fugt og nemt at rengøre, hvilket gør det velegnet til brug i våde områder. Bordpladen kan også tages i brug udendørs, f.eks. på en terrasse eller i en overdækket havepavillon. Her kan den skabe et smukt og stilrent look, som sætter rammen for hyggelige udendørsaktiviteter.

Overlegen modstandsdygtighed mod kemikalier og syrer

En bordplade af høj kvalitet er modstandsdygtig over for de fleste kemikalier og syrer, som du kan komme i kontakt med i dit køkken. Materialet er designet til at modstå pletter og misfarvninger, så du kan nyde din bordplade i mange år fremover uden at bekymre dig om, at den tager skade. Uanset om du spiller med stærke rengøringsmidler, hælder vin eller citrusjuice ud, vil din bordplade bevare sit flotte udseende.

Skabt til at holde i mange år

En holdbar og elegant bordplade er et investeringskøb, der kan holde i mange år. De materialer, der anvendes i produktionen, er nøje udvalgt for at sikre, at bordpladen er modstandsdygtig over for slid, ridser og misfarvning. Uanset om du vælger en bordplade i granit, marmor eller en anden solid overflade, så er den designet til at modstå daglig brug og at bevare sit flotte udseende gennem årene. Denne kvalitetsfølelse giver dig en stolthed over dit køkken eller spisebord, som vil vare ved.

Gør din bolig mere indbydende og værdifuld

Et nyt, flot og holdbart køkkenbord kan gøre en stor forskel for dit køkken og din bolig. En elegant bordplade i et kvalitetsmateriale som f.eks. granit eller marmor kan løfte hele rummets udtryk og skabe en mere indbydende og værdifuld atmosfære. Ikke alene tilfører det et eksklusivt og stilfuldt look, men en solid bordplade er også særdeles praktisk og holdbar i daglig brug. Invester i en bordplade af høj kvalitet, og du vil nyde glæden ved et køkken, der både er smukt og funktionelt i mange år fremover.