Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd, 3-Port (Usb-A &Amp Usb-C) Wh Retail

223 kr.

Få lynhurtig opladning på farten med Verico 3-ports opladeren – oplad op til tre enheder samtidig med 65W PD. Kompakt og effektiv.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900291469356 Kategori:

Når det kommer til at holde dine enheder opladet og klar til brug, er Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd den ultimative løsning. Med denne kraftfulde 3-port oplader kan du nemt oplade flere enheder på én gang, hvilket gør det til det ideelle valg for både hjemmebrug og på farten.

Denne innovative oplader er udstyret med både USB-A og USB-C porte, hvilket betyder, at den er kompatibel med en lang række enheder, herunder smartphones, tablets, bærbare computere og meget mere. Med en effekt på 65W kan du være sikker på en hurtig og effektiv opladning, der holder dine enheder kørende hele dagen.

Designet med kvalitet og holdbarhed for øje, er Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd bygget til at holde. Den kompakte størrelse gør den nem at transportere, så du altid kan have den med dig, uanset hvor dagen bringer dig hen. Med sit stilfulde og moderne design vil denne oplader også se godt ud på ethvert skrivebord eller natbord.

Med Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd kan du sige farvel til bekymringer om lav batteri på dine enheder. Tag kontrol over din opladningserfaring med denne topmoderne oplader, der giver dig den nødvendige strøm, når du har brug for det mest.

Invester i en oplader, der leverer pålidelig og hurtig opladning hver gang. Vælg Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd og opgrader din opladningserfaring i dag. Lad aldrig dine enheder løbe tør for strøm igen med denne avancerede oplader, der sætter dig i førersædet. Gør dig klar til en opladningsoplevelse som aldrig før med Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Verico Oplader Mojo Gan 65W Pd, 3-Port (Usb-A &Amp Usb-C) Wh Retail”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.