Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader (2X Usb C, 2X Usb) Sort (Pd6005)

589 kr.

Oplev lynhurtig opladning med Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader. Lad dine enheder op på ingen tid med det smarte og kraftfulde design.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900502808091 Kategori:

Oplev en ny æra inden for opladning med Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader. Denne elegante og kraftfulde oplader er designet til at imødekomme dine behov, uanset om du er derhjemme, på kontoret eller på farten. Med en imponerende udgangseffekt på 140W og fire porte, herunder to USB-C og to USB-A, er denne oplader en alsidig løsning til opladning af flere enheder samtidigt.

Med avanceret GaN-teknologi (galliumnitrid) giver Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader en mere effektiv opladning og hurtigere hastigheder end traditionelle opladere. Denne teknologi gør opladeren mindre og mere energieffektiv, hvilket betyder mindre spildvarme og mere plads til andre enheder. Du kan derfor oplade dine enheder med optimal effektivitet og bekvemmelighed.

De to USB-C-porte understøtter Power Delivery (PD) med op til 100W opladningseffekt, hvilket giver mulighed for lynhurtig opladning af kompatible enheder som bærbare computere, tablets og smartphones. De to USB-A-porte er ideelle til opladning af enheder som hovedtelefoner, smartwatches og Bluetooth-højttalere. Med den smarte opladeintelligens tilpasser Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader automatisk strømstyrken til dine enheders behov for en sikker og effektiv opladning.

Den elegante og kompakte design gør Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader til det perfekte tilbehør til din daglige opladningsrutine. Tag den med dig på dine rejser, brug den på kontoret eller lad den være en fast inventar i dit hjem. Med muligheden for at oplade flere enheder samtidigt sikrer du, at du altid er forbundet og klar til at takle dagen uden bekymringer om batteriniveauet.

Sæt strøm til dine enheder med stil og effektivitet med Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader. Lad den revolutionere din opladningsoplevelse og sørg for, at du altid har strøm til det, der betyder mest for dig. Optimer din opladning med Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader og lad dig inspirere af den ultimative opladningsløsning, der matcher dine behov og din livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Choetech Gan 140W 4-Ports Oplader (2X Usb C, 2X Usb) Sort (Pd6005)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.