Cigarettænder til USB-C (Oplader 12-24V)

149 kr.

Oplev bekvem opladning i bilen med vores cigarettænder adapter til USB-C. Hurtig og sikker opladning til din enhed under kørslen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354800383228720 Kategori:

Denne cigarettænder til USB-C er den ultimative oplader til din bil, der sikrer, at du altid er forbundet og klar til eventyr. Uanset om du er på vejen til arbejde, på roadtrip med vennerne eller på vej til din næste store rejse, vil denne oplader være din pålidelige følgesvend.

Med en alsidig design, der passer til de fleste bilers cigarettændere, kan du nemt tilslutte denne oplader og lade dine enheder op mens du kører. USB-C-porten sikrer en hurtig opladning, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm, uanset hvor du er.

Det ekstra lange kabel på 330 cm giver dig frihed til at bruge dine enheder, mens de oplades, hvilket gør det ideelt til passagerer på bagsædet eller til dem, der har brug for at bruge deres enheder mens de er på farten.

Denne cigarettænderoplader er konstrueret til at være holdbar og pålidelig, så du kan være sikker på, at den vil holde til daglig brug i lang tid fremover. Den kompakte størrelse gør den nem at opbevare i bilen, så den altid er lige ved hånden, når du har brug for den.

Skynd dig at sikre dig din egen cigarettænderoplader til USB-C i dag, og tag dine køreture til det næste niveau med ubekymret opladning og forbindelse undervejs. Gør din køreoplevelse mere behagelig og produktiv med denne praktiske oplader, der er designet til at imødekomme dine behov, uanset hvor vejen fører dig hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cigarettænder til USB-C (Oplader 12-24V)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.