Puro Mini 2X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur404blk)

303 kr.

Kraftfuld opladning med Puro Mini 2X USB-C 2,4 A opladeren. Hurtig og pålidelig – det perfekte tilbehør til din elektronik. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900181413784 Kategori:

Har du nogensinde stået midt i en travl hverdag og pludselig opdaget, at din telefon er ved at løbe tør for strøm? Eller har du prøvet at være på farten og ikke have mulighed for at oplade din enhed? Med Puro Mini 2X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur404blk) behøver du aldrig bekymre dig om strømafbrydelser igen.

Denne innovative og kompakte oplader er designet til at imødekomme dine behov, uanset hvor du befinder dig. Med to USB-C porte kan du oplade op til to enheder samtidig med en effektiv strømstyrke på 2,4 A. Dette betyder, at du kan oplade din telefon, tablet, smartwatch eller andre enheder lynhurtigt og effektivt.

Puro Mini 2X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur404blk) er ikke kun praktisk, den er også stilfuld med sit slanke og elegante design. Den er let at transportere i lommen, tasken eller bilen, så du altid har adgang til strøm, uanset hvor du er. Den er også holdbar og pålidelig, så du kan være sikker på, at dine enheder er beskyttet mod overophedning, overladning og kortslutning.

Med denne oplader er du altid forberedt på de uventede strømafbrydelser i din hverdag. Slip for bekymringerne og lad Puro Mini 2X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur404blk) hjælpe dig med at holde dine enheder kørende og dig forbundet med verden omkring dig. Invester i bekvemmelighed og pålidelighed med denne fantastiske oplader i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Puro Mini 2X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur404blk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.