Puro Mini 1X Usb-A 1X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur403blk)

311 kr.

Oplev fremragende opladningshastighed og praktisk USB-A og USB-C-tilslutning med Puro Mini 1X opladeren. Ideel til undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900181413783 Kategori:

Forestil dig en oplader, der er så kompakt og effektiv, at den løser alle dine opladningsproblemer på en elegant og moderne måde. Introducerer Puro Mini 1X USB-A 1X USB-C 2,4 A opladeren – den ultimative løsning til alle dine opladningsbehov. Med sit innovative design og praktiske funktioner er denne oplader det ideelle tilbehør til din daglige brug.

Puro Mini opladeren er designet til at være bærbar og let at bruge, uanset hvor du befinder dig. Med en USB-A og en USB-C port til rådighed, kan du oplade to enheder samtidigt med en maksimal strømstyrke på 2,4 A. Dette betyder, at du kan oplade din smartphone, tablet, power bank eller andre enheder hurtigt og effektivt, uden at skulle vente længe.

Denne oplader er ikke kun smart og effektiv, den er også sikker at bruge. Takket være sit indbyggede sikkerhedssystem beskytter den dine enheder mod overophedning, overstrøm og kortslutning, hvilket giver dig tryghed og ro i sindet, når du oplader dine enheder.

Med sit stilfulde og moderne design passer Puro Mini opladeren perfekt ind i enhver omgivelse. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller undervejs, vil den skille sig ud med sit elegante udseende og pålidelige ydeevne. Den er kompakt nok til at være let at tage med dig overalt, men kraftig nok til at klare selv de mest krævende opladningsopgaver.

Så hvis du leder efter en pålidelig, effektiv og stilfuld oplader, der kan imødekomme alle dine behov, behøver du ikke lede længere. Vælg Puro Mini 1X USB-A 1X USB-C 2,4 A opladeren, og oplev den ultimative opladningsoplevelse, hvor som helst og når som helst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Puro Mini 1X Usb-A 1X Usb-C 2,4 A Oplader (Pur403blk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.