Baseus Bs-W531 Magsafe / Qi Usb-C 20W Trådløs 2-I-1-Oplader – Sort

413 kr.

Oplev en problemfri opladning med Baseus Bs-W531 Magsafe 2-i-1-trådløs oplader. Få lynhurtig opladning og elegant design. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900324672896 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor kabler og besværlige opladningsmetoder er fortid. Med Baseus Bs-W531 Magsafe / Qi Usb-C 20W Trådløs 2-I-1-Oplader kan du opleve en kraftfuld og problemfri opladningsoplevelse, der sætter dig i centrum. Denne sorte 2-i-1 trådløse oplader kombinerer den revolutionerende Magsafe-teknologi med hurtig Qi-trådløs opladning og en praktisk USB-C-port – alt sammen i en elegant og kompakt enhed.

Magsafe-teknologien giver dig en let og sikker opladningsforbindelse til din iPhone 12-serie eller andre Magsafe-kompatible enheder. Du behøver ikke længere at jonglere med kabler eller bekymre dig om at tilslutte korrekt – med Baseus Bs-W531 skal du blot placere din enhed på opladeren, og lad magien ske. Den magnetiske justering sikrer en stabil forbindelse og hurtig opladning, mens du stadig nemt kan fjerne din enhed, når du er klar til at gå.

Den Qi-trådløse opladningsfunktion gør Baseus Bs-W531 til en alsidig løsning, der understøtter en lang række enheder, herunder smartphones, smartwatches og hovedtelefoner. Du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller stik – blot placer dine enheder på opladeren, og lad den smarte teknologi tage sig af resten. Med en imponerende effekt på 20W er dine enheder hurtigt og effektivt opladet, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget i dit liv.

Den integrerede USB-C-port giver dig mulighed for at oplade yderligere enheder samtidig, hvilket gør Baseus Bs-W531 til den ultimative opladningshub til dit travle livsstil. Uanset om du er derhjemme, på kontoret eller på farten, vil denne oplader sikre, at du altid er forbundet og klar til aktion. Den smarte beskyttelse mod overophedning, overstrøm og kortslutning giver dig ro i sindet og tillid til din opladningsenhed.

Baseus Bs-W531 Magsafe / Qi Usb-C 20W Trådløs 2-I-1-Oplader i sort er ikke bare en oplader – det er en livsstil. Lad dig inspirere af fremtiden for trådløs opladning og oplev revolutionen i dine hænder. Gør dig klar til et enklere, mere elegant og mere effektivt opladningsunivers med Baseus Bs-W531. Din rejse mod en verden uden ledninger begynder her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baseus Bs-W531 Magsafe / Qi Usb-C 20W Trådløs 2-I-1-Oplader – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.